El PSOE converteix el tancament de la piscina i el bloqueig del bulevard en la seua imatge de gestió a Benicarló

  • El PP defensa la política útil y de servei als ciutadans “enfront a una acció lesiva per als seus interessos que en lloc d'ampliar i reforçar serveis els retalla i suspén”
  • José Antonio Redorat, president del PP a Benicarló, reivindica “l'esforç i el sacrifici que són sinònims d'èxit enfront d'una alcaldessa que només ha vingut a cobrar” 

 

@popularescs

8 juny 2021.- El PSOE de Benicarló ha convertit el tancament de la piscina i el bloqueig del bulevard de la N-340 en dos emblemes de les seues polítiques lesives per al municipi. El tancament d'una prestació útil per a la localitat i el bloqueig del desenvolupament d'un corredor bàsic per a les comunicacions en la població “són exemples del càstig que el PSOE ha imposat a una ciutat que mereix futur, prosperitat i oportunitats”. 

Així ho ha considerat José Antonio Redorat, president del PP en la localitat, qui ha apostat per “la política de l'esforç, del servei útil a la població i del sacrifici i lluita per aconseguir els objectius que són garantia de benestar i qualitat de vida per a Benicarló”. No obstant això, enfront d'aquest projecte de “servei vocacional ens trobem amb un PSOE que s'ha servit de l'alcaldia per a servir-se a si mateix”. 

Només així s'entén, tal com explica Redorat, “que en plena pandèmia i amb necessitats urgents i prioritàries ens hem trobat amb un PSOE que el primer que ha fet és blindar-se les nòmines per a garantir que cobra a final de mes”. I mentrestant, al carrer, “l'alcaldessa continua somrient mentre ens tanca la piscina climatitzada per pura incompetència; ens bloqueja el desenvolupament d'un eix vertebral de la comunicació de Benicarló; genera retards injustificats a entitats esportives que han patit fora mida; i es dilata el pagament d'ajudes a autònoms i empresaris que pateixen cada dia per mantindre en actiu el seu negoci”.

Des del Partit Popular, assenyala Redorat, “continuarem lluitant pel futur de Benicarló. Perquè val la pena treballar per garantir serveis i qualitat de vida als nostres veïns enfront d'una política, la socialista, que ens retalla en Rodalia, en connexions ràpides a Madrid, en sanitat, en pesca i en agricultura. I aquesta ciutat, Benicarló, té molt a oferir i molt futur per davant. No permetrem que ningú ens ho negue”.