El regidor del Partit Popular de Benicarló, José María Serrano, ha exigit a l’alcaldessa Xaro Miralles que aclarisca què volia dir amb les greus acusacions llançades sobre ell en el ple extraordinari del dijous 23 de novembre quan va exposar que “a lo millor jo tenia a l’ajuntament una caixa de diners per poder pagar factures”.

Serrano reclama a l’alcaldessa que explique què vol dir exactament amb estes acusacions: “segurament quan vostè era regidor tot això no es mirava, i a lo millor, les factures de les castanyes es pagaven al sendemà o en efectiu, per què a lo millor vostè tenia una caixa de diners i les podia pagar”. Miralles va fer estes manifestacions en la sessió plenària extraordinària convocada per aprovar una relació de factures amb objeccions per part d’intervenció, únic punt en l’ordre del dia del ple i en el que els populars van votar en contra.

Per a José María Serrano, Xaro Miralles ha demostrat que, després de dos anys i mig al front de l’ajuntament, encara no sap com funciona un consistori. “No s’ha enterat que no hi ha cap ajuntament que faça servir diners, tot es fa per via telemàtica i no hi ha cap caixa amb efectiu”, detalla el regidor del PP.