Candidatura Municipal

Juan Antonio Maña

Advocat, 52 anys

Advocat, especialitzat en Dret Urbanístic i Administratiu. Va ser regidor d'Urbanisme durant dos legislatures (1995-2003). Està casat i és pare de dos fills i ha decidit tornar a la política perquè la societat actual demanda una democràcia participativa, de la qual vol formar part. Té un projecte per a Benicarló il.lusionant, que transmet a tot l'equip. Abandera els valors de l'honradesa, la transparència i la humilitat i arriba decidit a treballar amb la participació ciutadana, com a base fonamental del projecte.

Ximo Pérez Ollo

Professor Secundària, 59 anys

Casat i pare de dos fills, implicat al màxim en l’esport, des de la seua professió com a professor d’Educació Secundària a l’IES Ramón Cid. Sap què es treballar en equip i valora difondre els valors de l’esport entre els joves i menuts. Amant del motociclisme i de gran nombre d’esports, que practica i ha recolzat com a regidor d'Esports de Benicarló durant les dos últimes legislatures (2007-2015).

Juanma Cerdá Tena

Psicòleg, 54 anys

Està al front d'un gabinet privat al que molt aviat se sumarà la seua filla. Com a psicòleg ha treballat en tots els centres de l’OACSE i ha estat director del Centre de Dia 9 d’octubre. Pertany al món associatiu social benicarlando des dels anys 80 i col·labora en diferents entitats socials, com la Unitat de Respir per a Malalts d’Alzhèimer. També és president de l’Associació d'Antics Alumnes de la Salle. El seu ànim de seguir treballant per les persones, l’ha sumat a este equip.

Nieves Eugenio Bayo

Advocada, 52 anys

Advocada i companya de facultat de Juan Antonio Mañá. Ha estat regidora de Cultura durant l'última legislatura, aconseguint consolidar esdeveniments culturals, com ara la Nit en Vetlla. Té moltes ganes de seguir treballant per l’oferta cultural del nostre poble, al costat de totes les associacions, i de que Benicarló continue sent referent cultural.

María Jovaní Palau

Doctora en C. Matemàtiques, 50 anys

Llicenciada i doctora en Ciències Matemàtiques, ha treballat com a professora en la Universitat de Valencià, des que va acabar la seua carrera, i ha viscut en esta ciutat en els últims 30 anys. Mare de dos filles i involucrada en les diverses activitats socio-culturals del nostre poble, sempre ha trobat a faltar una difusió adient acord a la intensa vida de Benicarló i a la qual vol aportar les ferramentes per a desenvolupar una veritable participació ciutadana.

Pedro J. García Bautista

Contable, 42 anys

De professió contable, és president del Partit Popular de Benicarló des de novembre de 2012. De talant moderat, conciliador i proper va ser regidor d’Hisenda (2007-11) i ha estat el regidor responsable de la Brigada d’Obres i Serveis (2011-15), des d’on ha posat en pràctica la proximitat cap a les entitats del nostre poble. Molt vinculat a l’associacionisme benicarlando de l’àmbit esportiu, és soci del Club de Tenis, del CD Benicarló, i del Club Ajedrez, sent els escacs la seua gran passió.

José A. Simó Ramón

Empresari agrari, 47 anys

És l’home del camp de l’equip. De família llauradora i molt vinculada al món cooperatiu de Benicarló, ell també es dedica al sector agrícola com a empresari citrícola. Ha estat membre del Consell Rector de Benihort, i per això, viu les inquietuds i necessitats de la gent del camp. Va ser guardonat amb el “Premi Fima 93, a la Incorporació del jove agricultor a l’empresa agrària” i actualment està molt il·lusionat, participant en el projecte de recuperació del Vi Carlón.

José M. Serrano Forner

Administratiu, 52 anys

De professió administratiu, ha estat regidor d'Hisenda, Personal i Contractació durant la legislatura 2011-15. Casat i pare de dos fills. Molt treballador, positiu i d'esperit crític, és un gran analista que aporta sempre una visió diferent als temes proposats per l'equip. Vinculat al món faller com a soci de la Falla El Caduf, va ser també fundador i president de la Penya Barranquet.

Rocío Martínez Roca

Llicenciada en Dret, 27 anys

És llicenciada en Dret i actualment es troba finalitzant els estudis de Ciències Polítiques. Està vinculada a les NNGG del Partit Popular des de la majoria d’edat i, tot i que ha estat al capdavant de les àrees d’Educació i Joventut, en els últims mesos de la legislatura, també ha estat regidora de Benestar Social. Ha posat en marxa el CIAJ perquè creu molt important que els joves tinguen un lloc on poder transmetre totes les seues inquietuds i poder fer-les realitat.

Laura Bellés Roca

Diplomada Relacions Laborals, 25 anys

És diplomada en Relacions Laborals i ha estat regidora d'Educació en la última part de la legislatura (2011-15). És, a més, responsable-delegada comercial, a nivell provincial, d'una empresa financera i immobiliària.Membre actiu de Noves Generacions, és també sòcia de la Penya Sector Crític.

Isaac Lores Pavía

Comercial, 37 anys

Agent Comercial i tècnic deliniant. Està casat i té dos fills. Ha sigut durant 12 anys secretari de la Peña Madridista de Benicarló i durant 4 anys secretari de l'Associació de Comerciants del Centre Comercial Costa Azahar de Benicarló. Actualment és esportista federat en tir olímpic a València i Catalunya. Compta amb diversos premis provincials en "Foso Universal i Foso Olímpic". Practica a més senderisme, ciclisme i pesca.

José A. Esbrí Bayarri

Comercial, 52 anys

Des de fa més de 30 anys és agent comercial, orientat al sector industrial i vinculat al món agrari. A Benicarló tots el coneixem per "Topet". Casat i amb un fill, és participatiu, proper, té moltes idees per posar en marxa, i arriba a este equip a aportar un punt de vista independent. Ha estat també president de la Confraria de Sant Antoni Abat.

Lorena Gallén Mundo

Magisteri Infantil, 27 anys

Està a punt de finalitzar eles estudis d’Educació Infantil. Des que va nàixer viu intensament el món faller benicarlando, com a sòcia de la Falla La Carrasca, comissió fallera de la que va ser Fallera Major al 2008 i mantenidora al 2015, un càrrec que també va exercir al 2013 en la presentació de la Fallaera Major de Benicarló. També va ser Dama de la Penya Sector Crític al 2006.

Patricia Machancoses Ruiz

Estudiant de dret, 27 anys

Està acabant els estudis de Dret. Vinculada al món faller benicarlando des que va nàixer, és sòcia de la Falla L'Embut, comissió fallera de la que va ser Fallera Major al 2011. Ha estat també Dama de la Peña L’Arjup i Dama de les Festes Patronals de Benicarló al 2008. És a més sòcia de la Confraria de la Verge dels Dolors.

Domingo Cerdá Marzá

Empleat de Serveis, 61 anys

Empleat de serveis, vinculat al mòn faller i a esta formació política des de fa molts anys. Casat i pare de dos fills. Li agrada l'esport, sobre tot, el futbol i la caça.

Elías Fresquet Llimas

Operari Indústria Moble 51 anys

Operari de la Indústria del Moble. Vinculat a l’associacionisme de la població, és membre actualment de la Junta Local de Setmana Santa i soci del C.D. Benicarló i de la Peña Madridista de la ciutat.

Iván Peraire Mundo

Comerç i Marketing, 26 anys

És tècnic Superior en Comerç, Màrqueting i Internacional i pertany a Noves Generacions des els 18 anys. Vinculat al món faller, com a membre de la comissió de la Falla Els Conquistaors, és una persona disposada sempre a treballar i a aportar el seu punt de vista. Actualment estudia idiomes (francès, anglès i valencià).

M. Isabel Ramos Morera

Empresària, 57 anys

Empresària i gerent d’una empresa de carpintería d’alumini i PVC a Benicarló. Vinculada des de fa més de 20 anys al Partit Popular, treballadora i molt activa. És també sòcia de la Hermandad HABECU i de la Falla Els Cremats.

Miguel Sánchez Aduna

Emprenedor, 25 anys

Es defineix com un emprenedor i com a tal participa en la creació d'una bicicleta solar, entre d'altres projectes que ha posat en marxa, relacionats amb la publicitat. Està molt vinculat al món de l'esport, a través del Club Bàsquet Benicarló, on ha jugat durant 7 anys, i ha estat entrenador, secretari i àrbitre. És col·laborador habitual del Club Bamesad i de Cocemfe Maestrat, on arbitra partits de basquet adaptat. També està vinculat al Motoclub Benicarló.

Maite Maluenda Cerdá

Diplomada Infermeria, 48 anys

Diplomada en Infermeria i des de finals d'abril Coordinadora d'Infermeria al Centre de Salut Pública de Peníscola. És membre del SATSE (Sindicato d'Enfermeria) i sòcia de la Falla Mercat Vell.

Eva Pauner Sorlí

Administrativa, 44 anys

Administrativa de professió, ha estat durant 11 anys desenvolupant esta tasca al Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida “Carxofa de Benicarló”, on també ha sigut la responsable de Qualitat. Membre de la Junta d’Exalumnes del Col.legi Ntra. Sra. de la Consolació, és una persona organitzada, activa i disposada sempre a donar un cop de mà quan fa falta.

Enric Compte Vericat

Empresari, 25 anys

Empresari del sector agrícola. Entre les sues aficions es troba la caça i practicar diversos esports. És també soci de la Falla El Caduf.

Melani Espinosa Ávila

Estudiant, 19 anys

Estudiant de Batxillerat i membre de Noves Generacions. Vol aportar moltes idees destinades a la joventut. Es sòcia de la Penya Sector Crític i entre les seues aficions es troba el running i la lectura.

Vicente J. Villarroya Llorach

Empresari Sector Públic, 32 anys

És empresari del sector públic i soci del Ràdio Taxi de Benicarló. Entre les seues aficions es troba l’aviació esportiva, que practica en el seu temps lliure. Està vinculat també a la Falla Mercat Vell. És a més secretari de Noves Generacions del Partit Popular i un membre molt actiu de la formació.

Mª Cinta González Caballé

Estudiant, 18 anys

Tot i la seua joventut, té moltes ganes de treballar pel seu poble. És estudiant, membre de Noves Generacions, practique diferents esports i és sòcia de la Penya Sector Crític.

Rafael Delshorts Lisón

Empleat d'Indústria, 38 anys

Empleat d'Indústria. Està casat i des de sempre vinculat al món faller benicarlando. És soci de la Falla Nou Barri de la qual va ser president i també es soci de la Falla Mercat Vell. Molt esportista, ha jugat a futbol en diferents equips com el Racing Benicarló, La Jana, Rossell o Càlig i també en l'Associació Local de Futbol Sala i actualment és un apassionat de la bici de muntanya. Pertany també a la Confraria del Natzaré.

Jessica Peraire Mundo

Magisteri Infantil, 22 anys

Mestra auxiliar en International School Peñíscola “El Peixet”. Membre de Noves Generacions des dels 18 anys i de la Comissió de la Falla Els Conquistaors, de la qual va ser Fallera Major al 2014.

Marcelino Domingo Pruñonosa

Empresari, 49 anys

Empresari i Alcalde de Benicarló de 2007 a 2015, així com regidor de Governació 2003-05 i regidor fins el 2007. Actualment és candidat autonòmic per Castelló. Des de les Corts Valencianes espera poder seguir reivindicant les necessitats del seu poble.