El PP de Benicarló ha lamentat que no s'hagen tingut en compte cap de les propostes que han presentat en la modificació del Reglament de Participació Ciutadana, que es va aprovar en el ple del passat dijous. Els populars també critiquen que s'haja tardat dos anys per afegir un article a este reglament “que permetrà als ciutadans formular eles seues preguntar en finalitzar el ple, presencialment”.

La regidora Nieves Eugenio ha ressaltat que, encara que el seu grup va votar en contra d'este reglament, “el Partit Popular no està en contra de la Participació Ciutadana, sinò que estem en contra de la Participació Ciutadana amb finalitats polítiques”.

Eugenio també ha recordat que “el PP va proposar que fóra la Junta de Portaveus, que representa a tots els ciutadans, la que escollís les preguntes que es presenten en finalitzar el ple i no que només siga l'alcaldessa, qui decidisca quines preguntes són d'interès general”. Entre altres iniciatives, els populars també proposaven que, tant el ciutadà que planteja la pregunta com l'oposició, tinguessen dret a rèplica.