El Partit Popular de Castelló ha traslladat al Ministeri de Foment la necessitat d'escometre millores en l'antiga N-340 al seu pas pel municipi de Benicarló. El president del PPCS i portaveu de la comissió de Foment, Miguel Barrachina, ha mantingut avui una trobada amb els membres del PP de Benicarló i han visitat aquesta antiga carretera.

D'aquesta forma, Barrachina s'ha compromès a traslladar davant Foment la necessitat de millorar aquesta carretera amb un nou asfaltat per a millorar la seguretat. Tal com ha explicat el president del PPCS, “després de l'engegada de la variant Peníscola-Benicarló-Vinaròs, que va inaugurar Ana Pastor amb una inversió de 83 milions d'euros, hem vist la conveniència que s'assumisca per part dels ajuntaments aquella part de l'antiga carretera que passa pels seus municipis i que el Ministeri inicie unes obres de millora del vial”.

El portaveu de Foment ha traslladat ja al Ministeri aquesta necessitat, així com el fet de seguir ampliant el tràfic ferroviari entre el Maestrat i Castelló. Ja en aquesta legislatura s'ha ampliat a quatre trens diaris d'anada i volta “i des de la província volem que se seguisca ampliant les freqüències”.

Barrachina ha instat a la Generalitat Valenciana a aportar finançament, com succeeix en altres comunitats autònomes, perquè el nord de Castelló estiga més connectat amb la resta de la província”. El líder provincial considera que “a més de fer demagògia haurien d'aportar diners concrets per a millorar d'una vegada la xarxa de transport ferroviari”.