El Partit Popular de Benicarló ha sol·licitat al Govern central que escometa la reforma de l'antiga carretera N-340 que va quedar alliberada després de la construcció de la nova variant que ha executat el Govern del PP. En el cas de Benicarló, gran part de l'antic traçat recorre el casc urbà i urgeix una reforma per la seguretat viària.

Davant aquesta situació, el portaveu del Partit Popular, Juan Antonio Mañà i el seu equip han mantingut una reunió amb el portaveu de la comissió de Foment en el Congrés dels Diputats i president del PPCS, Miguel Barrachina, perquè trasllade la petició dels populars. Barrachina que també forma part de la taula que elabora els Pressupostos Generals de l'Estat, ha assegurat que va a traslladar la problemàtica que afecta al Maestrat i en concret a Benicarló.

De fet, va ser el Partit Popular el partit que va fer l'última inversió en aquesta zona, la legislatura passada, amb 83 milions d'euros, i que va consistir en una nova variant de la N-340. Aquest nou tram ha afavorit el tràfic de fins a 15.000 vehicles diaris però, tal com ha assenyalat Mañá, “és evident que el tram que ha quedat a Benicarló requereix d'una inversió concreta ja que hi ha problemes de seguretat viària”, motiu pel qual, els populars sol·liciten que “se trasllade al Ministeri la necessitat que hi haja una partida pressupostària en 2018 que solucione aquests problemes que arrosseguem”.

El popular explica que “estem segurs que el Ministeri atendrà aquest petició” ja que “el Govern s'ha caracteritzat per dur a terme obres útils per a la província de Castelló i per al Maestrat, mentre el PSOE només va invertir dilapidant diners amb el Castor”.