La Junta de Govern de la Diputació de Castelló ha aprovat el conveni amb la Junta Local Fallera de Benicarló per col·laborar en les despeses de la participació de les Bandes de Música en la desfilada de l'Ofrena de Flors a la Mare de Déu de la Verge del Mar de les Falles 2017. 12.000€ és la quantitat que destina a la Junta Local Fallera, la Diputació Provincial que encapçala, Javier Moliner, amb la finalitat de contribuir al cost de les bandes de música de l'ofrena a la verge.

El portaveu del grup municipal del PP de Benicarló, Juan Antonio Mañá Ferrer, s'ha mostrat satisfet “davant aquesta ajuda que recolza una festa tan arrelada i volguda al nostre poble, multitudinària i popular, com és la festa fallera benicarlanda”, una festa que ha recordat celebrarà el seu 45 aniversari en 2018.

La mar de circ

Al mateix temps, Mañá ha valorat la iniciativa de la Diputació de Castelló de promoure aquest estiu a Benicarló el projecte La Mar de Circ. “Gràcies a l'esforç de la Diputació provincial, en col·laboració amb diversos ajuntaments, entre el qual es troba el del nostre municipi, la màgia del circ arriba a diferents racons de la província amb espectacles de gran nivell”, ha destacat el portaveu popular.